Kayran İlkokulu
KAYRAN MAH. 1073 SK. KAYRAN ILKOKULU BLOK NO 151 KUYUCAK / AYDIN

VİZYON

Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON

Okulumuz için belirlenmiş olan Eğitim-Öğretim programını çevre faktörlerinide dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerini ve ihtiyaçlarna uygun bir eğitim hizmetine sunmak, onalrın sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yetneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

2015-2016 İlkokullar arası resim 1.liği

Normal Eğitim

07.30-14.30

İlçeye uzaklığı 18 km İl´e olan uzaklığı 73 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyün Genel Bilgileri Kuruluş Tarihi: 1923 Kuruluş Yeri: VADİDE Yerleşim Tipi: TOPLU KÖY Hane Sayısı: 350 Geçici Nüfus Sayısı: 10 Yaz Kış Nüfusu: Aynı Başlıca Gelir Kaynakları: ZEYTİNCİLİK TARIM HAYVANCILIK